Lid worden?

ANV Drimmelen & Moerdijk e.o. kent  leden (agrariërs) en donateurs (overige burgers).

Lid of donateur worden?
Voor slechts € 15,- per jaar bent u lid en voor 12,50 euro donateur van de ANV. Dit kunt u doen door het Aanmeldingsformulier in te vullen en deze te mailen naar anvdrimmelen@gmail.com of per post te versturen naar het secretariaat: Oud Drimmelen 4, 4924 EK, Drimmelen. U ontvangt onze nieuwsbrief en wordt uitgenodigd voor onze activiteiten. 

Leden
Onze agrarische leden vormen de basis van de vereniging. Na in 2004 gestart te zijn met een tiental enthousiaste boeren, zijn we inmiddels gegroeid naar circa 140 agrarische leden. Zij wonen en werken verspreid over het werkgebied van de ANV en nemen deel aan de verschillende projecten.

Donateurs
Naast leden heeft ANV Drimmelen & Moerdijk e.o. zo’n 100 donateurs, mensen die het agrarisch natuurbeheer een warm hart toe dragen en vaak ook vrijwilliger zijn. Donateurs ondersteunen de activiteiten van de ANV en sommigen zijn actief als vrijwilliger bij de weidevogelbescherming.

Bedrijfsdonateur worden?
In 2009 is het ondersteunend bedrijfslidmaatschap geïntroduceerd. Niet-agrarische bedrijven worden van harte uitgenodigd de activiteiten van de ANV te ondersteunen en hun betrokkenheid bij het buitengebied te vergroten. Vanaf € 25,- per jaar bent u bedrijfsdonateur van ANV Drimmelen & Moerdijk e.o.

Nieuwsgierig naar onze vereniging?
U kunt altijd contact met ons opnemen via: anvdrimmelen@gmail.com of met een van onze bestuursleden.